Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Op deze website vind je alle info over mijn activiteiten. Denk je dat we kunnen gaan samenwerken? Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe we onze krachten kunnen bundelen.
Of om me gewoon iets leuks te vertellen!

X Ellen.

Nieuws

SCROOGE – De Magische Kerstmusical.

In het najaar van 2020 was ik als kinderregisseur en choreografe betrokken bij de voorbereidingen van de magische kerstmusical SCROOGE . De voorstelling zou eigenlijk de gehele kerstvakantie te zien zijn in het Muziekcentrum Enschede. Echter.. de Covid-19 maatregelen lieten theaterbezoek niet toe.

Het bouwen van de decors, het vervaardigen van de kostuums en het schrijven van script en muziek kent een lange voorbereiding en de hele voorstelling stond in gereedheid. Alles is nu ingepakt en opgeslagen om in december 2021 opnieuw opgebouwd te kunnen worden, zodat SCROOGE weer live te zien zal zijn in het Wilminktheater.

De kaartverkoop is inmiddels gestart, klik op Wilminktheater.nl/Scrooge om uw kaarten te bestellen. 

De grootste Musicalhits – Alleen op het podium van PAY.

In deze voor artiesten moeilijke tijden nam het Wilminktheater een bijzonder initiatief: WM|TV. Via dit kanaal kunnen theaterliefhebbers ondanks de Covid-19 maatregelen toch genieten van optredens vanaf het podium van de (helaas lege) PAY.zaal.

Ik was vereerd met de vraag of ik wilde deelnemen aan het project MUSICALHITS, waar bekende musicalartiesten hun favoriete songs mochten zingen, solo op het podium begeleid door pianist Henk Ruiter. Reuzespannend!

Ga naar WM | TV om naar mijn fantastische collega’s te luisteren, hieronder mijn bijdrage, veel luister- en kijkplezier!

Disciplines

Ellen Kremers
Actrice

Ellen is een bevlogen actrice met ervaring in musicals, televisiecommercials en theatervoorstellingen. Het is haar uitdaging om een project naar een hoger plan te tillen.

Ellen Kremers Resident Director
Regiseusse

Ellen is achter de schermen inzetbaar als Co-regisseusse | Kinderregisseusse | Resident Director | Choreografe | Voorstellingsleider | Casting Director. Ze deelt haar visie met respect naar alle betrokkenen.

Ellen Kremers
Docente

Ellen is verbonden aan de Podiumacademie van het ROC van Twente. Ze begeleidt studenten in excellentietrajecten. Daarnaast geeft ze workshops en privélessen op aanvraag.

Ellen Kremers
Zangeres

Ellen's sopraanstem klinkt in musicals, studio's en bands. Ze voelt zich thuis zowel in grote showproducties als op intieme presentaties, solistisch of in een ensemble.

Referenties

"Soms kom je mensen tegen die niet alleen aardig zijn, maar ook goed. Liefdevol, streng en gretig in het werk. En dat is binnen de podiumkunsten ook nodig. Ellen Kremers is de tienkamper binnen het theater. Zelf spelen, regie en productie. Niet alles tegelijk natuurlijk. Ze heeft verstand van en verstaat alle disciplines. Dat maakt haar bijzonder. Ik hoop dat ik nog lang met haar mag werken."
Gerard Cornelisse
Producent
"Ik heb op verschillende manieren met Ellen gewerkt. Ik ken haar als actrice/zangeres bij 'Het Verzet Kraakt', maar ook als Regie Assistent/Resident Director/Dance Captain bij de voorstelling 'Stork!' En ze kan het allemaal. Ellen is superprofessioneel, goed in alle disciplines en ook nog eens ontzettend leuk om mee te werken. Ik kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking."
Jasper Verheugd
Regisseur
"Ellen is een creatieve duizendpoot die weet waar ze naartoe wil. Kwaliteit staat bij haar hoog in het vaandel. Dit, gecombineerd met een grote dosis humor, zorgt ervoor dat ze het beste weet te halen uit de mensen met wie ze werkt."
Annelies Loran
Teamleider Podiumacademie Twente
"Werken met Ellen is iedere keer weer een feest. Ze is betrouwbaar, creatief, duidelijk, eerlijk en vooral ook erg gezellig! Ellen is sociaal en kan goed met grote groepen werken. Ze leidt een ensemble terwijl ze zichzelf niet boven de groep plaatst, hierdoor is ze de verbindende factor. Ze creëert een hechte club die bij alle betrokkenen het beste naar boven brengt."
Ellen Wisse
Uitvoerend Producent

Contact